دستگاه بسته بندی استرچ پالت
دستگاه های بسته بندی امروزه انواع مختلفی دارند.با گسترش روز افزون صنایع تولیدی به همان نسبت نیاز به بسته بندی های متنوع افزایش پیدا کرده است که این بسته بندی ها در مدل های مختلف توسط دستگاه های بسته بندی انجام میگیرد که در ادامه مطلب به یک مورد از این دستگاه ها که بنام استرچ پالت شناخته میشود اشاره میکنیم.
دستگاه بسته بندی کششی یا همان استرچ پالت:
تجهیزات بسته بندی که با کمک نایلون شفاف ، که به عنوان سلفون پیچ شناخته می شود ، گسترش یافته است. استفاده روز افزون از بسته بندی به این روش و رقابت آن با محصولات مشابه کاغذ و مقوا باعث افزایش این توزیع در آینده خواهد شد. دستگاه استرچ پالت یکی از این دستگاه ها است که با یک روش ساده امکان بسته بندی و استحکام بخشیدن به محصولات را فراهم کرده است. این وسیله باعث شده است تا ضمن ایجاد یک پوشش محافظ ، تعادل چندین کالای نامتوازن در کنار هم ایجاد شود.
سلفون استرچ:
سلفون های مورد استفاده که با نام فیلم استرچ شناخته میشوند این رول ها از موادی از جنس پلی وینیل کلرید تولید میشوند که استحکام بسته بندی نهایی به جنس این مواد بستگی دارد.ضخامت ، طول و عرض رول از دیگر مشخصات کشش نایلون است که با توجه به نوع استفاده و توانایی دستگاه پالت کششی انتخاب می شود..
استرچ پالت مرغک دار:
از این نوع دستگاه کششی می توان برای کشش محصولاتی استفاده کرد که وزن کمی دارند و احتمال ریزش وجود دارد و یا کالاهایی که تکیه گاه مناسب به صفحه را ندارند. در حقیقت ، قسمت بالایی دستگاه با نام مرغک که به منظور نگهداشتن محصولات ساخته شده است..
استرچ پالت با صفحه چرخشی:
با کمک این دستگاه که فضای کمی را به خود اختصاص می دهد ، می توانید پالت ها و اشیاء سبک تا نهایت وزن 3تن را تا ارتفاع 2 متر با 25 پالت در ساعت سلفون بپیچید.در این دستگاه محصول بر روی صفحه در حال چرخش قرار گرفته و با چرخیدن پالت و ایجاد کشش باعث میشود سلفون بصورت کامل پالت را بپوشاند..
استرچ پالت های صفحه گردان مناسب چه کارگاه هایی میباشد:
-محدودیت فضای اشغال شده دارند و نمیخواهند از مدلهای با ابعاد بزرگتر که فضای زیادی را اشغال میکندد استفاده کنند.
-هزینه اولیه پایین تر دارند و برای کارگاه های نوپا مناسب میباشد.
-برای تیراژ های پایین مناسب میباشد در مدل های معمولی 12 پالت در ساعت.
-تعمیر و نگهداری ساده تر دارد و دستگاه پیچیدگی خاصی ندارد.
محدودیت های استفاده از مدل صفحه گردان:
-محدودیت وزنی دارند و برای پالت های بیشتر از 3 تن به هیچ وجه نباید از مدل صفحه گردان استفاده گردد.
-به دلیل اصحکاک صفحه گردان باید پالت با احتیاط توسط لیفتراک جابجا شود.
-به دلیل فشارهای وارد شده به قسمت گردان زیرین به دلیل وزن محصول خرابی بیشتری دارند.
نکات قبا از خرید:
-حتما قبل از خرید دستگاه شرایط فضا و تیراژ تولید بررسی گردد.
-دستگاه متناسب با وزن پالت های محصول انتخاب گردد که معمولا در 3 وزن 1تا3 تن موجود است.
-حتما از شرکت هایی خریداری شود که بخصوص در قسمت صفحه گردان از آهن با قطر بالا که معمولا 15 میل استفاده گردد.
استرچ پالت دروازه ای :
این مدل دستگاه برخلاف مدل قبلی دارای صفحه گردان نمیباشد و فقط دکل گردان به دور پالت در گردش است و باعث سلفون پیچ شدن میشود.این مدل مناسب مشاغل با تیراژ بالا میباشد چون هم سرعت بالایی دارد و هم میتوان در مسیر خط تولید بصورت خطی قرار داد.بیشترین مزیت این مدل استرچ پالت دروازه ای این است که محدودیت وزنی در این دستگاه وجود ندارد و پالت با هر وزنی را میتوان سلفون پیچی کرد.
استرچ پالت فرودگاهی:
این مدل نسبت به 2 مورد دیگر حالت تجاری تر و ظریف تر داد و مخصوص بسته های کوچک میباشد.شاید شما هم با صحنه های سلفون پیچی شدن چمدان یا بسته ها در ترمینال یا فرودگاه و حتی باربری ها روبرو شده باشید البته در بعضی مشاغل از مدل دستی استفاده میشود ولی اکثر مراکز از استرچ پالت فرودگاهی استفاده میشود
تعدادی از شرکت های خارجی سازنده این دستگاه ها:
شرکت lachenmeier که از شرکت های فعال خارجی میباشد.
شرکت phoenix که مجموعه کاملی از این سری دستگاه ها روانه بازار کرده.
و از فعالان داخلی شرکت همت ماشینhttps://machinesazan.com میباشد.
ممنون مطلب خوبی بود